İZMİR / GÜZELBAHÇE - Güzelbahçe Vali Kazım Paşa İlkokulu

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında, okulumuz öğrencileri Güzelbahçe çarşı esnafını dolaşarak Atasözleri ve Deyimleri tahmin etme etkinliği yaptılar. Doğru cevabı verenlere öğencilerimiz tarafından Nutuk hediye edildi.

Ock

Sıfır Atık Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz Dünya İçin el ele Projesi ikinci el eşya satışımız sonucunda 8.620 TL toplanmış ve okul aile birliği hesabına aktarılmıştır. Tüm velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU

Kas

Cumhuriyetimizin 100 yılı sebebiyle okulumuzda düzenlenen resim ve şiir yarışmasında derece alan öğrencilerimiz, okul müdürümüz tarafından başarı belgeleri aldılar.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Haz

Okulumuz öğrencilerinin kendi kaleminden hazırlanan ÇOCUKLARIMIZLA GELECEĞE adlı kitabımızla, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu GELECEĞİN YAZARLARI PROJESİ KİTAP FUARIna katıldık.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıldönümü kutlu olsun.

Ekm

27.10.2022 SAAT 09:30'DA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ "BÖLGESEL DÜZEY 2022 TAHLİYE TATBİKATI"NDA OKULUMUZU 63 SANİYEDE BOŞALTTIK. ÇOCUKLARIMIZI TAHLİYE KONUSUNDA BİLGİLENDİRDİK.